Energielevel

In het hedendaagse leven wordt er veel van ons gevraagd. Werk, verplichtingen, sociale activiteiten, familie, kinderen etc. Tijd voor onszelf of sporten is er nauwelijks noch helemaal niet.

In al deze beslommeringen cijferen we onszelf weg. Dit maakt dat we haast overspannen raken. Ons energieniveau daalt tot een minimum, zodanig dat je misschien wel afhankelijk bent van allerlei medicijnen om nog maar de enigszins de dagen door te komen.

Misschien herken je jezelf wel in deze situatie. Dit wil ik niet voor jou en daarom wil ik jou helpen naar het opschalen van je energieniveau. Samen actief bezig zijn in de buitenlucht en ervaren wat lichaamsbeweging met je doet.

Wat zijn de voordelen voor jou:

 
> 1 op 1 begeleiding

> Je kiest voor jezelf

> In overleg een locatie te bepalen waar jij je goed bij voelt

> Alles op jouw tempo

> Stappen zetten naar een gelukkiger gevoel

> Meer energie

> Uitlaatklep

> Beter in je vel

> Meer voor jezelf durven kiezen

Zo gaan we aan de slag

Intake

Je vult digitaal een intake in en stuurt deze terug. Deze intake wordt nauwkeurig geanalyseerd en gefilterd. Dit is geheel vrijblijvend.

Kennismaking

Wij zullen telefonisch kennismaken om onze verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Het is voor mij belangrijk om te weten wie jij als persoon bent.

Stappenplan

Aan de hand van ons telefonisch gesprek maak ik een stappenplan voor de komende periode.

Aan de slag!

Wekelijks is jouw trainingsmoment die wij samen uitvoeren.

Zo ziet het eruit na je traject

 
Dit is een traject van 3 maanden waar we na afloop evalueren over de successen die jij hebt behaald. Dit om je nog meer een boost en zelfvertrouwen te geven.

Ik denk met jou mee in mogelijkheden dat je te allen tijde bij mij kunt blijven trainen. Wie weet hobbel jij straks wel mee in een van de loopgroepen. 😊

Kosten

 
Voor dit traject betaal je €570,- (3 maanden)

INCLUSIEF

 
> Whatsapp contact

> Cadeautje na afloop traject

> 1 personal training per week (60 min)