Groepslessen

De loopgroep is er zowel de beginnende als voor de ervaren loper. Jij kunt op je eigen niveau deelnemen en het maximale uit de trainingen halen. Heerlijk trainen in de buitenlucht en genieten van de natuur en omgeving.

Zo train je nooit alleen als je in een groep loopt, je stimuleert elkaar, je leert andere mensen kennen en je kunt van elkaar leren.

Daarnaast voel jij je veiliger in een groep dit is in het algemeen een fijn idee, maar zeker in de donkere maanden dat jij als loper niet alleen over straat hoeft.

De ervaring leert ook dat het voor veel mensen het mentale aspect is waardoor men in een groep loopt. Je laat even de alledaagse beslommeringen achter je om gezond en fit bezig te zijn samen met andere lopers. Een ding heeft iedereen uit de groep al met elkaar gemeen; hardlopen!

Voordelen voor jou:

 

> afwisseling in training
> trainen vanaf verschillende locaties
> motiverend omdat je in een groep loopt
> vast moment van trainen in je agenda
> fit blijven
> uithoudingsvermogen opbouwen
> werken aan je looptechniek
> goed te combineren naast andere sporten
> Toewerken naar evenementen

Zo gaan we aan de slag

Intake

Je vult digitaal een intake in en stuurt deze terug. Deze intake wordt nauwkeurig geanalyseerd voor de kennismaking.

Kennismaken

Wij zullen telefonisch kennismaken om onze verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Het is voor mij belangrijk om te weten wie jij als persoon bent.

Proefles

Je mag een keer vrijblijvend mee trainen.

Aan de slag!

Jij loopt wekelijks mee in een loopgroep. Je zult ervaren hoe fijn en leuk het is om met andere enthousiaste hardlopers samen te trainen.

Informatie & tarieven

Voor gedetailleerde informatie over inbegrepen services en kosten, nodig ik je uit om direct contact op te nemen.